Ультра ранній столовий сорт з червоною шкіркою. Відрізняється стійкістю до раку і нематоди, високою до дуже високої стійкістю до вірусних захворювань. Форма бульби продовгувато-овальна, шкірка гладенька червона, колір м'якоті жовтий. Перед посадкою рекомендовано протруювати. Придатний для вирощування на всіх типах ґрунту.
Перед посадкою рекомендується пророщування бульб.
Строк визрівання
|
Ранній (I)
|
Кулінарні якості (EAPR)
|
Б переважно з середньою твердою текстурою
|
Стійкість до нематоди
|
Ro1
|
Стійкість до раку картоплі (Synchytr.)
|
1
|
Форма бульби
|
Подовжено-овальна
|
Глибина залягання вічок
|
Мілка
|
Шкірка
|
Гладка, червона
|
Колір м'якоті
|
Жовтий
|
Врожайність
|
Вища за середню
|
Розмір бульб
|
Великі бульби одного розміру
|
Споживчі якості
|
Дуже добрі
|
Потемніння після варки
|
Немає
|
Стійкість:
|
|
Вірус Y (PVY)
Вірус А
|
Дуже висока
Дуже висока
|
Згортування листя (PLPV)
|
Середня
|
Парша звичайна (Streptomus scabies)
|
Висока
|
Чорна ніжка (Erwinia scabies)
|
Висока
|
Фітофтороз (Phytophthora infestans)
|
Висока
|
Бура плямистість
|
Висока
|
Потемніння м'якоті
|
Низьке
|
Сприйнятливість до механічних пошкоджень
|
Середня
|
Пророщення
|
Дуже високе
|
Придатність для переробки
|
Немає
|
|