Ранній, відмінний столовий сорт з гарним смаком та низькою чутливістю до механічних пошкоджень. Дуже стабільний сорт для виробництва, стійкий для вирощування у стресових умовах. Форма бульби округло-овальна, шкірка світла, гладенька, м'якоть світло-жовта. Врожайність висока. Раннє бульбоутворення. Розмір бульби великий, вирівняний за розміром. Добрий на смак, зручний для миття і пакування.
Посадка: відстань між бульбами 28-30 см, між рядками 75 см.
Строк визрівання
|
Ранній
|
Кулінарні якості (EAPR)
|
Б переважно з твердою текстурою
|
Стійкість до нематоди
|
Ro1+Ro4
|
Стійкість до раку картоплі (Synchytr.)
|
1
|
Форма бульби
|
Овальна, кругло-овальна
|
Глибина залягання вічок
|
Мілка
|
Шкірка
|
Не повністю гладка, світла
|
Колір м'якоті
|
Світло-жовтий
|
Врожайність
|
Дуже висока
|
Розмір бульб
|
Бульби середньо-великі, вирівнянні за розміром
|
Споживчі якості
|
Дуже добрий смак
|
Потемніння після варки
|
Дуже низьке
|
Стійкість:
|
|
Вірус Y (PVY)
|
Дуже висока
|
Згортування листя (PLPV)
|
Висока
|
Парша звичайна (Streptomus scabies)
|
Добра
|
Чорна ніжка (Erwinia scabies)
|
Добра
|
Фітофтороз (Phytophthora infestans)
|
Середня
|
Бура плямистість
|
Середня
|
Потемніння м'якоті
|
Низьке
|
Сприйнятність до механічних пошкоджень
|
Низька
|
Стан спокою
|
Середній, добре зберігається
|
|