укр   рус   eng
ІМПАК - традиції і новації
 
 
 
Перейти на головну
Відправити листа
 

Євеліна

 

Ранній, відмінний столовий сорт з гарним смаком та низькою чутливістю до механічних пошкоджень. Дуже стабільний сорт для виробництва, стійкий для вирощування у стресових умовах. Форма бульби  округло-овальна, шкірка світла, гладенька, м'якоть  світло-жовта. Врожайність висока. Раннє бульбоутворення. Розмір бульби великий, вирівняний за розміром. Добрий на смак, зручний для миття і пакування.
Посадка: відстань між бульбами 28-30 см, між рядками 75 см.

Строк визрівання

Ранній

Кулінарні якості (EAPR)

Б переважно з твердою текстурою

Стійкість до нематоди

Ro1+Ro4

Стійкість до раку картоплі (Synchytr.)

1

Форма бульби

Овальна, кругло-овальна

Глибина залягання вічок

Мілка

Шкірка

Не повністю гладка, світла

Колір м'якоті

Світло-жовтий

Врожайність

Дуже висока

Розмір бульб

Бульби середньо-великі, вирівнянні за розміром

Споживчі якості

Дуже добрий смак

Потемніння після варки

Дуже низьке

Стійкість:

 

Вірус Y (PVY)

Дуже висока

Згортування листя (PLPV)

Висока

Парша звичайна (Streptomus scabies)

Добра

Чорна ніжка (Erwinia scabies)

Добра

Фітофтороз (Phytophthora infestans)

Середня

Бура плямистість

Середня

Потемніння м'якоті

Низьке

Сприйнятність до механічних пошкоджень

Низька

Стан спокою

Середній, добре зберігається

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Новини
 
Соя поки що екзотична рослина для України

Цього року Україна збере понад 1 мільйон тонн сої. Поки що це для нас рекорд. >>
© 2009 «Імпак». Всі права захищені.