укр   рус   eng
ІМПАК - традиції і новації
 
 
 
Перейти на головну
Відправити листа
 

Розалінд

 


Ультра ранній столовий сорт з червоною шкіркою. Відрізняється стійкістю до раку і нематоди, високою до дуже високої стійкістю до вірусних захворювань. Форма бульби продовгувато-овальна, шкірка гладенька червона, колір м'якоті жовтий. Перед посадкою рекомендовано протруювати. Придатний для вирощування на всіх типах ґрунту.
Перед посадкою рекомендується пророщування бульб.

Строк визрівання

Ранній (I)

Кулінарні якості (EAPR)

Б переважно з середньою твердою текстурою

Стійкість до нематоди

Ro1

Стійкість до раку картоплі (Synchytr.)

1

Форма бульби

Подовжено-овальна

Глибина залягання вічок

Мілка

Шкірка

Гладка, червона

Колір м'якоті

Жовтий

Врожайність

Вища за середню

Розмір бульб

Великі бульби одного розміру

Споживчі якості

Дуже добрі

Потемніння після варки

Немає

Стійкість:

 

Вірус Y (PVY)
Вірус А

Дуже висока
Дуже висока

Згортування листя (PLPV)

Середня

Парша звичайна (Streptomus scabies)

Висока

Чорна ніжка (Erwinia scabies)

Висока

Фітофтороз (Phytophthora infestans)

Висока

Бура плямистість

Висока

Потемніння м'якоті

Низьке

Сприйнятливість до механічних пошкоджень

Середня

Пророщення

Дуже високе

Придатність для переробки

Немає

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Новини
 
Соя поки що екзотична рослина для України

Цього року Україна збере понад 1 мільйон тонн сої. Поки що це для нас рекорд. >>
© 2009 «Імпак». Всі права захищені.